Kafalar İsimli Fenomen Youtuberlar Kimdir? Üyeleri Kimlerdir?

tarafından
408
Kafalar İsimli Fenomen Youtuberlar Kimdir? Üyeleri Kimlerdir?

Kafalar İsimli Fenomen Youtuberlar Kimdir? Üyeleri Kimlerdir?

Kafalar isimli fenomen youtuberlar kimdir sorusunun cevabı olarak Kafalar 3 kişilik bir ekipten oluşan bir Youtube kanalıdır. Kafalar kanalı Youtube da başarılı bir şekilde içerik üretmektedir. İlk olarak sosyal medya hayatlarına Vine isimli bir uygulamaya video çekerek başlamışlardır. Vine uygulamasından iyi bir izleyici kitlesi ve kendilerini seven insanların artması ile sevilen Kafalar Youtube kanalını açmışlardır. Şu anda Youtube kanallarından 5 milyondan fazla aboneleri bulunmaktadır.

Üyeleri Kimlerdir?

3 kişilik bir ekipten oluşan Kafalar üyeleri kimdir? Üyeler kısmını; Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin ekibi oluşturmaktadır. Çektikleri Youtube içeriklerinde birbirlerine kışkırtma yapıyor, farklı ülkeler geziyor ve ülkelerin yaşamı ve maliyeti hakkında bilgiler veriyorlar. Ayrıca hesap kimde gibi videolar da çekmektedirler. Çektikleri videolar ile birçok izleyiciyi güldürmektedir.  Kafalar ekibinin üyeleri şu anda İstanbul da yaşamaktadırlar.

Şimdi sizlere Kafalar İsimli Fenomen Youtuberlar Kimdir? Üyeleri Kimlerdir? sorusunun cevabını veriyorum 🙂

Fatih Yasin Kimdir?

Kafalar kanalı ile ünlenen Fatih Yasin 1993 Ekim tarihinde İstanbul da doğmuştur. 27 yaşındadır. Üniversite okuduğu sırada Atakan Özyurt ile tanışarak sosyal medya platformlarına çeşitli videolar yükleyerek bir ün kazanmıştır. Daha sonra Bilal Hancı ile tanışarak güzel bir dostluk kurmuşlar ve Kafalar Youtube kanalını açmışlardır.

Atakan Özyurt Kimdir?

Atakan Özyurt Ordu da doğmuştur. 1993 yılında doğmuştur. 27 yaşındadır.  Fatih Yasin ile aynı üniversitede eğitim görmüşlerdir. Şuan İstanbul da yaşamaktadır. Fatih Yasin ile birlikte Bilal Hancı ile tanışmışlardır.

Bilal Hancı Kimdir?

Bilal Hancı 1989 tarihinde Trabzon da doğmuş ve büyümüştür. 31 yaşındadır. Bilal Hancı’nın kendisine ait Sevdanın Böylesi, Gözlerin Gözlerime gibi şarkıları ve düetleri bulunmaktadır.

Kafalar Karışık Filmi

Kafalar ekibinin çıkarttığı bir filmdir. Kadrosunda Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Perihan Savaş, Metin Akpınar, Güven Kıraç, Cihan Ünal, Feride Hilal Akın ve Erkan Can gibi kişiler bulunmaktadır. Konu olarak ise Atakan’ın sevdiği kız Buse ile kavuşmasında ki engelleri Buse’nin büyükbabasıdır. Buse evlenebilmek için kayıp olan babasını bulmaya karar verir. Buna Fatih Yasin ve Bilal Hancı da eşlik ederler. Böylece ortaya aksiyon ve komedi bir macera çıkar.  Çıkarttıkları film ile de Kafalar ünlerine ün katmıştır.

Umarım Kafalar İsimli Fenomen Youtuberlar Kimdir? Üyeleri Kimlerdir? sorusunun cevabı olabilmişizdir.

Bir önceki yazımız olan Reynmen Kimdir? başlıklı makalemizde Reynmen, Reynmen ismi ne ve Reynmen kaç yaşında hakkında bilgiler verilmektedir.